Instant Supper

Masa ni tengah ketagih cheese. Macam macam resepi timbul.


Prep time 3 minute(s) Cook time 5 minute(s) Total time 8 minute(s) Yield 1 serving(s)

Tips

Rajin.

Ingredients

1/2 cawan marshmallow
1 peket hot coklat cadburry
1 cawan air panas
2 keping roti gardenia
Ikut rasa mozarella cheese
Ikut rasa planta

Instructions

1

Sapukan planta pada roti. Kemudian taburkan cheese ke atas roti dan letakkan roti ke atasnya. Bakar guna toaster hingga garing.

0 Comment(s)

No comment yet. Be the first.

You must login/register to comment

2

Sementara tu campurkan air panas dengan hot chocolate cadbury kacau rata.

0 Comment(s)

No comment yet. Be the first.

You must login/register to comment

3

Masukkan marshmallow ke dalam hot chocolate tadi dan hidang bersama roti bakar cheese tadi. Siap untuk dimakan.

0 Comment(s)

No comment yet. Be the first.

You must login/register to comment

Recooks

Try recook this recipe and share with the owner and us

CookThis

Comment

wah, mcm sedap je. nak cuba buat lah. mohon share resepi ye :)

7 years ago • Reply
nureqgiler (author)

dipersilakan awak, tapi rasanya yang ni dah biasa dibuat orang terutama yang bernama pelajar. hihi. Kalau nak sedap lagi makan sekali satu set macam ni, sedap.

7 years ago • Reply

You must login/register to comment

Follow and Like Us

in social media